Sambata, in jumatatea de vest a tarii, vremea se va ameliora ca aspect, cerul va deveni treptat variabil si izolat va mai ploua slab, mai ales in zonele montane, conditii in care valorile termice diurne vor marca o usoara crestere.

SAMBATA

IN TARA:

In schimb, in regiunile din jumatatea estica, vremea se va mentine racoroasa, cu innorari persistente pe timpul zilei cand va ploua pe arii relativ extinse in Muntenia si Dobrogea unde izolat se pot cumula peste 10...15 l/mp si local in Moldova si estul Transilvaniei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud-estul teritoriului si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16...17 grade in Moldova si in estul Transilvaniei si 23...24 de grade in Banat si Crisana; minimele termice se vor incadra intre 7 si 17 grade. Izolat se va semnala ceata.

LA BUCURESTI:

Vremea se va mentine in general inchisa si racoroasa. Innorarile vor fi persistente mai ales pe timpul zilei cand temporar va ploua. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 18...19 grade, iar cea minima de 12...13 grade, scrie MEDIAFAX.



DUMINICA

IN TARA:

Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si conditii pentru ploi slabe, izolate in estul tarii, la inceputul zilei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe litoral, dar in special in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane. Mai ales in orele diminetii, izolat se va semnala ceata.

LA BUCURESTI:

Duminica vremea se va incalzi usor, valorile termice apropiindu-se de cele normale pentru aceasta perioada a anului. Temperatura maxima va fi de 24 ... 25 de grade, cea minima situandu-se intre 11 si 13 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.