Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, cere opozitiei sa participe la lucrarile comisiilor pentru Cultura, unde se dezbate raportul TVR, pentru a putea gasi solutii de salvare a televiziunii, respingand categoric solicitarile conducerii TVR pentru marirea taxei TV.
"Suntem astazi in situatia in care cei aproximativ 2700 de angajati nu mai au garantia ca mai au siguranta locului de munca. Suntem in situatia in care cetatenii platesc taxe pentru TVR, dar nici ei nu mai au garantia ca aceasta institutie mai poate functia. Suntem in situatia in care actuala conducere a TVR si-a asumat un plan de redresare, pe care nu l-a respectat. Pentru a salva Televiziunea publica si locurile de munca, ii rugam pe colegii din opozitie sa fie prezenti la comisiile reunite pentru Cultura, pentru a se discuta raportul TVR", a spus Dragnea.

Liderul PSD spune ca nu se ia in calul intrarea in insolventa a televiziunii si nici discutii privind disponibilizarile, ci trebuie gasite solutii pentru salvarea locurilor de munca si redresarea economica a TVR, scrie MEDIAFAX.

"Se poate o gasi o solutie in care televiziunea sa fie salvata. (...) Este si o cerere oficiala din partea conducerii TVR pentru a se mari taxa pe care o platesc cetatenii, ori noi refuzam categoric sa luam in calcul aceasta situatie. Adica, avem un managament care se pare ca nu e foarte bun si noi marim datoriile, marim cheltuielile, si ca sa ne sustinem punem tot oamenii sa aiba taxe marite pentru a putea continua cu aceasta stare de lucruri", a mai spus liderul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.