Federatia Romana de Fotbal (FRF) a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca mijloacele de transport in comun din Capitala vor avea program prelungit, luni, in ziua meciului Romania - Grecia, contand pentru preliminariile Campionatului European din 2016.
"La solicitarea Federatiei Romane de Fotbal, Metrorex si RATB au prelungit programul mijloacelor de transport in comun, pentru ziua de luni, 7 septembrie. Suporterii echipei nationale care vor fi prezenti luni seara, de la ora 21:45, la Arena Nationala, pentru a urmari jocul cu Grecia din preliminariile EURO 2016, vor putea circula la finalul partidei cu mijloacele de transport in comun. Programul liniilor Metrorex si RATB, care in mod normal circula pana la ora 23.00, a fost prelungit pana la ora 1.00, in noaptea de luni spre marti", se arata pe site-ul FRF.

Biletele la meciul Romania - Grecia mai sunt disponibile doar la casele Arenei Nationale duminica, pana la ora 19.00, si luni, intre orele 10.00 si 19.30, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.