Peste 10.000 de turisti sunt asteptati, la sfarsitul acestei saptamani, la Sinaia, unde se desfasoara festivalul "Sinaia Forever", care va include spectacole de teatru, demonstratii sportive si concerte, fiind instituite, de miercuri, restrictii de trafic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sefului Departamentului de politici publice din Primaria Sinaia, Madalina Rosu, peste 10.000 de turisti sunt asteptati sa petreaca sfarsitul acestei saptamani la Sinaia, unde, incepand de vineri pana duminica, se desfasoara a XXI-a editie a festivalului "Sinaia Forever".

In cele trei zile, turistii vor putea asista la spectacole sustinute de Teatrul "Masca" si vor avea parte de o cafenea literara, demonstratii de sport, echitatie, dans modern, spectacole de balet in aer liber, muzica si dansuri populare, iar copii vor putea vizita "Universul Lego" si vor asista la spectacole in aer liber dedicate lor, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, organizatorii au pregatit o parada a masinilor de epoca, spectacole de acrobatie, dar si concerte de muzica jazz, clasica, rock, populara si muzica usoara.

Festivalul se deschide vineri seara, la ora 21.00, cu o parada si un spectacol de artificii. Pe scena festivalului vor urca in acest week-end Vunk, Vama, Delia, Uddi, Smiley, Robin & The Backstabbers, Tenorii Distinto, Alesis, Les Elephants Bizzares, Tara, Delia si Faydee.

Pe intreaga perioada de organizare si desfasurare a evenimentului, accesul autoturismelor pe bulevardul din centrul orasului este interzis, circulatia se va desfasura doar pe varianta DN 1, anunta autoritatile locale. Astfel, pe Bulevardul Carol I, pe sectorul de drum dintre sensul giratoriu de la Hotel International pana la benzinaria de vis-a-vis de Casinoul Sinaia, circulatia este restrictionata de miercuri, de la ora 08.00, pana luni, la ora 06.00.

In plus, va fi inchisa traficului rutier strada Octavian Goga, de joi, de la ora 08.00, pana duminica, la ora 24.00.

Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.