Social 31 August 2015 11:52
Un barbat de 31 de ani din judetul Vaslui a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale in mod repetat cu fiica sa vitrega, in varsta de 13 ani, uneori si in prezenta unei fetite de noua ani, victima fiind cea care a sunat la 112 si a cerut ajutorul Politiei.

Potrivit reprezentatilor Politiei Judetene Vaslui, barbatul, din localitatea Halaresti, ar fi constrans-o pe fiica sa vitrega, in varsta de 13 ani, sa intretina relatii sexuale cu el, profitand de faptul ca mama acesteia este plecata la munca in strainatate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Copila i-ar fi spus mamei sale, in primavara acestui an, despre abuzurile la care era supusa de catre tatal sau vitreg, insa femeia a crezut atunci ca fiica sa inventeaza, potrivit anchetatorilor.

Anchetatorii au mai stabilit ca barbatul ar fi intretinut relatii sexuale cu fata si in prezenta unei copile de noua ani, sora sotiei sale, care dormea in aceeasi camera cu ei. La sfarsitul saptamanii trecute, victima a sunat la numarul de urgenta 112 si l-a denuntat pe barbat.

Politistii l-au ridicat pe vasluian si au declansat o ancheta in acest caz. ”In urma cercetarilor, s-a stabilit ca cele afirmate de minora de 13 ani se confirma. Victima a fost prezentata la Serviciul de Medicina Legala Vaslui, unde s-a constatat ca minora prezinta semnele specifice savarsirii unei infractiuni de viol”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Barbatul a fost retinut, fiind apoi prezentat magistratilor Judecatoriei Barlad, care au emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele sau, pentru viol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.