Social 29 August 2015 14:36
Structurile operative ale Politiei Romane au fost dotate cu inca 250 de autospeciale Dacia Logan, in cadrul procesului de innoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, informeaza Politia.

Saptamana aceasta, 250 de autospecialele Dacia Logan, au fost distribuite Inspectoratului General al Politiei Romane si altor sapte unitati teritoriale, dupa cum urmeaza: 79 - IGPR, 32 - Inspectoratului Judetean de Protectie (IPJ) Alba, 20 - IPJ Bacau, 19 - IPJ Braila, 31 - IPJ Hunedoara, 27 - IPJ Neamt, 24 - IPJ Valcea si 18 IPJ Vrancea.

Autospecialele nou intrate in dotarea Politiei Romane sunt destinate muncii operative si vor ajuta la imbunatatirea timpilor de reactie in situatii de interventie, la cresterea mobilitatii si, implicit, la imbunatatirea serviciului politienesc.

Programul de innoire al parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne a debutat in 2014, cand Politia Romana a fost dotata cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la inceputul anului 2015, i-au fost repartizate inca 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative si celor de ordine publica. De asemenea, in perioada urmatoare, vor fi achizitionate 400 de autospeciale ce vor intra in dotarea structurilor de politie rutiera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.