Social 28 August 2015 17:41
Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a cerut sindicatelor ROMATSA, dupa demisia directorului general, sa renunte la greva generala programata pentru 1 septembrie, apreciind ca protestul este inutil si afecteaza activitatea din domeniul aerian si "confortul cetateanului".

"In urma demisiei din functia de director general, prezentate astazi (vineri, n.r.) de domnul Ion-Aurel Stanciu, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie - ROMATSA, solicit atat sindicatului cat si conducerii regiei continuarea negocierilor pentru incheierea si semnarea Contractului Colectiv de Munca si mai ales renuntarea la greva generala. Consider ca in conditiile actuale este inutil acest protest care afecteaza activitatea din domeniul aerian si confortul cetateanului", a spus Matache.

Intrarea angajatilor ROMATSA in greva generala de la 1 septembrie este legala, potrivit unei decizii luate vineri de Tribunalul Bucuresti, care nu este definitiva, scrie MEDIAFAX.

Aurel Stanciu a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie semnata de premierul Victor Ponta si publicata marti in Monitorul Oficial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.