Social 27 August 2015 18:54
Politistii din Vaslui si Directia pentru Protectia Copilului au deschis anchete in cazul a trei adolescenti cu dizabilitati dintr-un centru de plasament din Barlad, care ar fi fost abuzati sexual de un barbat de 47 de ani, in schimbul unor sume de bani sau dulciuri.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, ancheta in acest caz a fost declansata in urma unei sesizari facute de un barbat din Barlad, care a reclamat ca trei adolescenti, cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani, ar fi fost violati de un barladean de 47 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, in plangere se arata ca adolescentii - trei baieti cu dizabilitati, internati intr-un centru de plasament - ar fi fost abuzati sexual intr-o casa parasita. In schimbul presupuselor favoruri sexuale, adolescentii primeau sume modice de bani sau dulciuri. "In acest caz, s-a intocmit dosar penal, urmand ca incadrarea juridica a faptei sa se faca dupa ce presupusele victime vor fi supuse unui examen medico-legal", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

La randul lor, reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui au deschis propria ancheta interna, asteptand insa concluziile politistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.