Social 27 August 2015 17:30
Aproximativ 50 de imigranti au fost gasiti morti intr-un camion abandonat pe o autostrada din Austria, autoritatile suspectand ca extracomunitarii s-au asfixiat, afirma surse citate de site-ul cotidianului Corriere della Sera.

Camionul a fost gasit pe autostrada A4, intre localitatile Neusiedl si Parndorf. Autostrada face legatura intre frontiera ungaro-austriaca si orasul Viena.

Potrivit martorilor, autocamionul era parcat in zona de cel putin 48 de ore. Autoritatile austriece ancheteaza circumstantele producerii incidentului. Soferul camionului, suspectat de trafic de persoane, este cautat activ de politia austriaca, scrie MEDIAFAX.

Camionul abandonat pe o autostrada din Austria, in care au murit sufocati zeci de imigranti, apartine unui cetatean roman si era inmatriculat in Ungaria, anunta Guvernul de la Budapesta, citat de agentia MTI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.