Social 25 August 2015 11:48
Un roman in varsta de 29 de ani care, la inceputul lunii a evadat dintr-un spital de psihiatrie din Italia dupa ce si-a ucis sotia in fata copiilor, a fost prins, luni, in localitatea hunedoreana Calan.

Politistii hunedoreni din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au depistat, luni, la Calan, un barbat de 29 de ani, cautat de autoritatile italiene, de la inceputul lunii august, dupa ce evadase dintr-un spital de psihiatrie din Italia, potrivit Politiei Romane.

Potrivit unor surse din Politie, barbatul, pe nume Lucian Valcelian, a fost retinut in februarie, in Italia, dupa ce si-a omorat sotia cu o bata, in fata copiilor. In urma expertizei medicale, s-a constatat ca acesta nu are discernamant din cauza unor probleme psihice grave si a fost internat intr-un spital din Mantova, in apropiere de Verona, scrie MEDIAFAX.

Acesta a evadat insa din spital si, in lipsa unui mandat de arestare emis pe numele sau, a putut sa calatoreasca liber. Drept urmare, pentru a putea sa-l retina, politistii romani au solicitat autoritatilor italiene sa emita pe numele lui Valcelian un mandat european de arestare, acesta urmand sa fie prezentat Curtii de Apel Alba, pentru confirmarea masurii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.