Social 22 August 2015 15:55
MAE a trasmis sambata un avertisment referitor la furtunile puternice care vor afecta de la acest sfarsit de saptamana mai multe regiuni ale Greciei, precizand ca autoritatile elene le recomanda soferilor sa evite deplasarea in zonele cu riscuri meteo.
"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Republicii Elene ca, Serviciul de Meteorologie elen (EMY) avertizeaza cu privire la schimbarea vremii, incepand cu data de 22 august 2015, respectiv producerea unor furtuni puternice in regiunile Macedonia centrala si estica, Tessalia, insulele Sporades, Tracia, nordul insulei Evia si alte zone din partea continentala estica", se spune intr-o atentionare transmisa agentiei MEDIAFAX.

MAE precizeaza ca "Secretariatul General elen pentru Protectie Civila recomanda soferilor sa evite deplasarile in zonele cu risc de furtuna".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.