Social 22 August 2015 14:51
Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului a adunat din donatii si sponsorizari 60.000 de euro, din care a cumparat aparatura medicala, inclusiv un inlocuitor de plamani, singurul de aceste tip din Europa de Est, pe care a donat-o spitalelor "Grigore Alexandrescu", "Marie Curie" si Elias din Capitala

"Este nevoie de astfel de actiuni si noi le facem cat de des putem, cu ajutorul credinciosilor si al sponsorilor. Pana in prezent, s-au facut donatii in valoare de aproximativ 60.000 de euro. Aparatura medicala oferita este de un real folos si reprezinta o mare binecuvantare de la Dumnezeu. Am vazut in spitalele unde am mers multe familii plangand pentru copiii lor care intrau sau ieseau din operatii. Ne sensibilizeaza suferinta oamenilor, mai ales a copiilor lipsiti de aparare si a mamelor disperate, care ar da orice sa-si vada pruncii salvati", a declarat parintele arhimandrit Ciprian Gradinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Mantuirii Neamului.

Un grup de voluntari de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului, coordonati de parintele arhimandrit Ciprian Gradinaru, a donat aparatura medicala spitalelor "Grigore Alexandrescu", "Marie Curie" si "Elias" din Bucuresti.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Marie Curie" a primit un aparat Consola ILA activve, sistem complet functional cu trolley, inlocuitor de plamani, singurul de acest tip din Europa de Est, scrie MEDIAFAX.

Spitalul Universitar de Urgenta "Elias" si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" au primit cate un aparat de ultima generatie pentru masurarea transcutanata a bilirubinei, in valoare de 15.748 de lei fiecare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.