Social 20 August 2015 13:37
Reprezentantii partidelor propun, in urma discutiilor tehnice de joi, ca noul Cod Fiscal sa prevada o o scadere a TVA in trepte, respectiv 20% de la 1 ianuarie 2016 si 19% de la inceputul lui 2017, a precizat Eugen Nicolicea, la finalul intalnirii de la Palatul Parlamentului.

Deputatul UNPR a mentionat ca au fost propuse mai multe modificari la Codul Fiscal, acestea urmand sa se constituie in amendamente la proiect.

"Principalul amendament este acela ca vom avea o scadere a TVA in trepte - prima treapta va fi de 20%, intrararea in vigoare odata cu Codul, de la 1 ianuarie 2016 si, dupa aceea, de la 1 ianuarie 2017, 19%", a spus Nicolicea, potrivit MEDIAFAX.

Al doilea reprezentant al UNPR la discutiile intre partide, senatorul Haralambie Vochitiu, a precizat, la randul sau, ca in urma consultarilor s-a decis si ca scoaterea supraaccizei la alcool si la carburanti sa fie prorogata pana la 1 ianuarie 2017. El a adaugat ca toate celelalte masuri prevazute in proiect s-au pastrat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.