Social 16 August 2015 11:47
Traficul rutier este intens pe A2, unde la statia de taxare de la Fetesti, pe sensul de mers catre Bucuresti, pe banda destinata achitarii pe loc a peajului, s-a format o coloana de masini de 100 de metri, dar si pe DN1 si A1, tot catre Capitala, informeaza Centrul Infotrafic.

Totodata la statia de taxare de la Fetesti, pe benzile doi si trei pe sensul de mers catre Bucuresti, se circula cu o viteza de aproximativ 50 - 70 de km/h.

Prin statia de taxare de la Fetesti se poate trece liber pe benzile doi si trei, in ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa sa se plateasca in avans sau ulterior, pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, la statiile de distributie a carburantilor autorizate sau prin SMS, la numarul 7577, reamintesc politistii de la Infotrafic.

Pe DN39 Mangalia - Agigea valorile de trafic sunt ridicate. Se circula in coloana, din zona statiunii Eforie Sud si pana la intrarea pe A4.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, precum si pe A1 Pitesti - Bucuresti, traficul rutier a crescut in intensitate, insa, pana la aceasta ora, nu au fost semnalate blocaje in trafic din cauza aglomeratiei.

La punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse catre Bulgaria, traficul rutier este intens iar la intrarea pe Podul Prieteniei s-a format o coloana de autovehicule de aproximativ 50 - 100 de metri. Marirea timpilor de asteptare la frontiera se datoreaza atat lucrarilor de reabilitare a podului peste Dunare de la Giurgiu, cat si controalelor amanuntite efectuate de catre politia de frontiera bulgara la toate categoriile de autovehicule. Pentru a ajunge in Bulgaria, conducatorii auto pot sa utilizeze si celelalte puncte de trecere a frontierei: Calafat (rutier); Negru-Voda (rutier); Vama Veche (rutier); Bechet (trecere cu bacul); Zimnicea (trecere cu bacul); Calarasi (trecere cu bacul), scrie MEDIAFAX.

Soferilor li se recomanda sa respecte regimul legal de viteza, sa pastreze in mers o distanta care sa permita oprirea in conditii de siguranta si sa nu se angajeze in depasiri riscante. In aceste zile, politistii rutieri desfasoara foarte multe actiuni preventive, cu efective sporite, mai mentioneaza Centrul Infotrafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.