Social 15 August 2015 12:13
Un barbat si o femeie au murit si alte cinci persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs in judetul Cluj, dupa ce un autoturism a ajuns pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina, la ora transmiterii acestei stiri traficul pe DN 1 desfasurandu-se alternativ, pe un fir.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Daniel Graur, a declarat, sambata, corespondentului MEDIAFAX, ca accidentul a avut loc pe DN 1 (E 60), in zona localitatii Bologa. "Doua persoane, un barbat si o femeie, au decedat si cinci au fost ranite, dintre care trei grav, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 1 (E 60) in zona localitatii Bologa. Din primele cercetari reiese ca un autoturism care venea spre Cluj a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o masina care circula regulamentar. Ranitii au fost transportati la spital. Traficul rutier a fost blocat in zona, iar acum se circula pe un singur fir, alternativ", a spus Graur.

Potrivit acestuia, politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului, urmand ca traficul sa fie reluat la finalizarea acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.