Social 14 August 2015 13:10
Afla ce temperaturi vor fi sambata si duminica.

  • Sambata, 15 august
Cod galben

Sambata, 15 august, in Maramures, Crisana, Banat, Oltenia, vestul Transilvaniei si in sudul Munteniei, vremea se va mentine caniculara, cu temperaturi maxime ce vor atinge frecvent 35...37 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Cod portocaliu

In judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin vor fi temperaturi maxime in jurul valorii de 37 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

  • Duminica, 16 august

Cod galben

Duminica, 16 august, vremea va fi in continuare caniculara in vestul, sudul si local in centrul tarii, unde se vor inregistra temperaturi maxime de 35....37 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati, in Campia Romana si Campia de Vest si izolat in rest.

Cod portocaliu

In judetele Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu vor fi temperaturi maxime de 37...38 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.