Social 13 August 2015 12:05
Patru persoane au fost transportate la spital, joi, dupa ce un tren care circula pe ruta Timisoara-Resita a lovit un TIR incarcat cu carne, la o trecere de nivel cu calea ferata, iar in urma impactului unul dintre vagoane a deraiat, traficul feroviar fiind blocat in zona.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin, Ancuta Chetan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca in jurul orei 9.30 a avut loc un accident in localitatea Berzovia, la o trecere la nivel cu calea ferata.

"In jurul orei 9.30, pe DJ 572, in dreptul localitatii Berzovia, un autotren s-a ciocnit cu trenul de persoane care circula pe ruta Timisoara-Resita. In urma accidentului, autotrenul care transporta carne s-a rasturnat in afara carosabilului, iar unul dintre cele doua vagoane ale automotorului a deraiat", a declarat Ancuta Chetan.

Potrivit sursei citate, soferul TIR-ului si trei pasageri din tren au fost raniti, acestia fiind preluati de ambulante si transportati la spital. De asemenea, alte trei persoane au suferit atacuri de panica. La ora transmiterii acestei stiri, circulatia pe calea ferata intre Timisoara si Resita este blocata. O macara urmeaza sa fie adusa la fata locului pentru a repune pe sine vagonul deraiat.

Politistii au declansat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc acest accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.