Social 11 August 2015 16:46
Sapte persoane au fost retinute, in urma a trei perchezitii domiciliare facute in judetul Mures, care au vizat presupusi membri ai unei grupari infractionale care comercializa ilegal etnobonatice, politistii gasind astfel de substante, dar si o arma cu aer comprimat si bani.

Potrivit unui comunicat de presa remis, marti, de Politia Judeteana Mures, lucratorii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT au facut, luni, trei perchezitii domiciliare in judet, la locuintele a sapte persoane banuite de operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive, respectiv etnobotanice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 40 de grame de fragmente vegetale, 15 grame de pulbere alba susceptibile a avea efect psihoactiv, o arma cu aer comprimat, 14.500 de lei, 3.040 de euro, aproape 80.000 de tigari netimbrate, opt telefoane mobile, doua tablete, un laptop, un DVR, doua grindere si o pipa artizanala. "Din cercetari a reiesit ca cei sapte banuiti, cu varste intre 18 si 47 de ani, ar fi actionat, in mod coordonat, in scopul efectuarii de operatiuni cu produse/substante susceptibile de a avea efect psihoactiv", se precizeaza in comunicat.

Cei sapte barbati au fost retinuti, luni seara, fiind suspectati de constituirea unui grup infractional organizat si operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.