Social 11 August 2015 12:49
Un barbat extradat din Elvetia, dupa ce anchetatorii romani il dadusera in urmarire internationala pentru tentativa de omor si complicitate la santaj, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

"Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului Chelu George (care s-a sustras de la urmarirea penala, fugind in afara tarii) sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la santaj si tentativa de omor", a anuntat PICCJ.

Conform rechizitoriului, in seara zilei de 18 aprilie 2009, chiar in noaptea de Inviere, George Chelu, in varsta de 26 de ani, l-a ajutat pe Cristian Gheorghe sa intimideze un tanar din Urziceni, pentru a-l convinge sa spuna unde este tatal sau si sa achite o suma imprumutata cu dobanda de tatal sau.

Cu toate ca a fost lovit cu batele si injunghiat in zona capului, toracelui si abdomenului, tanarul a reusit sa fuga. Chelu a fost extradat din Elvetia la sfarsitul lunii iulie. El fusese dat in urmarire internationala anul acesta, la data de 3 martie, pe baza mandatului de arestare preventiva si a mandatului european de arestare, ambele emise de Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.