Social 9 August 2015 12:23
Patruzeci si opt de persoane au fost transportate la spital in urma accidentului petrecut pe Autostrada Soarelui, dupa ce un autocar cu ucraineni care venea din Bulgaria s-a rasturnat, doua fiind in stare grava, masina urmand sa fie dusa la expertiza pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat pentru MEDIAFAX ca din cele 53 de persoane care se aflau in autocar doua femei au decedat, 48 au fost trasportate la mai multe spitale din capitala, iar trei au refuzat transferul spre unitatile medicale.

Dintre victimele accidentului doi adulti sunt in stare grava, unul suferind o amputatie, iar celalalt avand un traumatism cranio- cerebral grav. Cele doua persoane sunt internate la Spitalul Floreasca din Capitala, unde au mai fost adusi alti sapte adulti si doi copii de 10 si 11 ani.

Secretarul de Stat Raed Arafat a mai precizat ca 21 dintre persoanele transportate la spital au varste sub 18 ani.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), Ramona Dabija, autocarul va fi transportat la sediul Politiei Autostrazi pentru a fi efectuata o expertiza pentru stabilirea cauzelor accidentului. Autocarul in care se aflau 53 de ucraineni, adulti si copii, si care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminca, in jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, iar in zona au fost trimise circa 25 masini de interventie, ale Serviciului de Ambulanta si ale SMURD, inclusiv masina de interventie pentru victime multiple si unitatea mobila de urgenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.