Social 8 August 2015 12:02
Un tanar este dat disparut la Costinesti dupa ce ce a intrat in mare si nu a mai iesit, iar o fata a murit inecata in aceeasi statiune, salvamarii avertizand ca marea este agitata si ca scaldatul este interzis.

Potrivit salvamarilor din Costinesti, in cursul zilei de vineri, doi tineri au intrat in apa, in zona Golful Francezului, unde nu exista plaja amenajata, si nici serviciu de salvamar. Cei doi aveau cu ei o saltea pneumatica, iar la un moment dat aceasta s-a rasturnat din cauza valurilor puternice.

Fata, care stia sa inoate, a inceput sa strige dupa ajutor, iar un barbat aflat in zona a intervenit si a adus-o la mal, dar nu a putut sa-l salveze si pe tanar.

Pentru cautarea acestuia, au intervenit salvamarii si scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, care au oprit cautarile dupa caderea noptii, acestea urmand sa fie reluate in cursul zilei de sambata. Tot la Costinesti, sambata dimineata, o tanara si-a pierdut viata, dupa ce a intrat in mare, in jurul orei 5.00, insa nu a mai reusit sa ajunga la mal. O ora mai tarziu, salvamarii au reusit sa-i scoata trupul din apa, cadavrul fetei fiind dus la morga din Mangalia.

Salvamarii au arborat steagul rosu pe litoral, afirmand ca este furtuna pe mare, iar scaldatul este interzis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.