Social 6 August 2015 16:52
Sapte persoane au fost ranite, patru fiind la spital, dupa ce microbuzul in care erau s-a rasturnat, joi dupa-amiaza, in santul de pe marginea DN7, in judetul Arad, iar traficul a fost blocat aproximativ o ora, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul a avut loc in zona localitatii aradene Ilteu, pe DN7, dupa ce soferul unui microbuz - in care se mai aflau 12 pasageri si soferul de schimb, in total 14 persoane - a pierdut controlul volanului in timpul unei depasiri, autovehiculul ajungand in afara partii carosabile si s-a rasturnat in sant.

”Soferul microbuzului, in varsta de 36 de ani, se afla in depasirea unui TIR si a pierdut controlul volanului”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Parvulescu. Conform sursei citate, trei pasageri si soferul de schimb au fost raniti grav, fiind transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Alti trei pasageri au suferit rani usoare si au primit ingrijiri medicale la fata locului. Soferul microbuzului ar putea fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa, in urma anchetei care se afla in desfasurare.

Traficul pe DN7 a fost blocat in zona aproximativ o ora, pentru interventia echipelor de prim-ajutor si pentru efectuarea cercetarilor, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.