Social 30 Iulie 2015 15:46
Un barbat acuzat ca a violat o fata in varsta de 16 ani, in internatul Scolii Profesionale Speciale, din municipiul Campulung Moldovenesc, in luna iunie, a fost arestat in lipsa de Judecatoria Campulung Moldovenesc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Campulung Moldovenesc, procurorii au propus arestarea preventiva in lipsa pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 28 iulie a inculpatului Ionel Marius Obreja pentru viol si violarea sediului profesional.

Anchetatorii sustin ca in dimineata de 8 iunie 2015, intre orele 3.00 - 5.00, barbatul a patruns fara drept in sediul Internatului Scolii Profesionale Speciale Campulung Moldovenesc, prin fortarea unei usi. El a amenintat cu un cutit o fata de 16 ani, dupa care, prin violenta, a intretinut relatii sexuale cu ea, intr-o camera a internatului, unde aceasta dormea singura. Suspectul a disparut de la domiciliu inca din ziua respectiva, iar procurorii au solicitat mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Ionel Marius Obreja, instanta admitand propunerea Parchetului, scrie MEDIAFAX.

Primarul municipiului Campulung Moldovenesc, Mihaita Negura, a spus ca nu isi poate explica cum a reusit respectivul barbat sa intre in internat, in conditiile in care imobilul are gratii la parter, camere video si paznic. Negura a mentionat ca scoala este subordonata Consiliului Judetean Suceava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.