Social 26 Iulie 2015 10:31
Presedintele Consiliului Judetean Arad, liberalul Nicolae Iotcu, retinut de DNA dupa ce a fost prins in flagrant cand primea 10.000 de euro mita de la un om de afaceri pentru un contract de lucrari la Spitalul Judetean de Urgenta Arad, a fost arestat preventiv, sambata seara, de Tribunalul Timis.

Magistratii Tribunalului Timis au admis propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui Nicolae Iotcu, transmite corespondentul MEDIAFAX. Iotcu va fi dus in arestul Politiei Judetene Timis.

Presedintele Consiliului Judetean Arad a fost retinut, vineri seara, de DNA Timisoara, pentru trafic de influenta, dupa aproximativ cinci ore de audieri.
Nicolae Iotcu (PNL), prins in flagrant cand primea 10.000 de euro mita de la un om de afaceri, a fost ridicat, vineri dupa-amiaza, de la locuinta sa din comuna Vladimirescu, unde au avut loc perchezitii, si a fost dus la DNA Timisoara pentru a fi audiat, la intrarea in sediul institutiei el refuzand sa faca declaratii de presa. Nicoae Iotcu a fost insotit de mai multi avocati, intre care si Gheorghita Mateut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.