Social 22 Iulie 2015 19:10
Traficul pe DN 7C - Transfagarasanul - va fi inchis, sambata, intre Barajul Vidraru si Balea Lac, intrucat pe acest tronson se va desfasura o competitie sportiva, turistii care vor sa ajunga la cabana Cumpana avand ca ruta alternativa un drum forestier.

Reprezentantii Politiei Judetene Arges au anuntat, miercuri, ca traficul rutier va fi inchis, sambata, pe Drumul National 7C Pitesti-Sibiu - Transfagarasanul -, pe tronsonul cuprins intre kilometrul 62 - Barajul Vidraru si kilometrul 116+808 metri - Balea Lac.

Drumul va fi inchis circulatiei rutiere incepand de la ora 8.00 pana la ora 18.00, pentru desfasurarea unei competitii de triatlon.

Soferii care vor sa ajunga la cabana Cumpana au ca ruta alternativa drumul forestier din zona Barajului Vidraru. Politistii le solicita soferilor sa circule cu prudenta si sa respecte indicatoarele si marcajele rutiere care vor fi montate in zona, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.