Social 17 Iulie 2015 17:38
Un lider al lumii interlope din Ialomita, Gheorghe Toma, condamnat anterior pentru proxenetism si vatamare corporala grava, a primit o noua pedeapsa, de patru ani de inchisoare pentru trafic de minori, intr-un dosar in care a fost judecat pentru ca a determinat o fata de 16 ani sa se prostitueze.

Magistratii Tribunalului Ialomita l-au condamnat, vineri, la patru ani de inchisoare si doi ani de interzicere a unor drepturi pe Gheorghe Toma, cunoscut in lumea interlopa din judetul Ialomita sub porecla "Gigi Piticu", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acesta fusese trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru trafic de minori, fiind acuzat ca a obligat o tanara de 16 ani sa se prostitueze in diverse zone din municipiul Slobozia. Adolescenta nu s-a constituit parte civila in acest dosar.

Prin sentinta pronuntata vineri, judecatorii de la Tribunalul Ialomita au dispus contopirea pedepsei de patru ani de inchisoare pentru trafic de minori cu o alta pedeapsa, de cinci ani de detentie, pentru proxenetism, aplicata in anul 2014 si cu un rest de pedeapsa ramas neexecutat dintr-o condamnare pentru complicitate la vatamare corporala grava si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, in final barbatul primind pedeapsa cea mai grea, aceea de cinci ani de inchisoare si trei ani de interzicere a unor drepturi.

El este obligat, de asemenea, sa achite 7.500 de lei cheltuieli judiciare catre stat. Sentinta pronuntata de Tribunalul Ialomita nu este definitiva si poate fi contestata.

Gheorghe Toma este unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai lumii interlope din judetul Ialomita, in ultimii ani el fiind trimis in judecata pentru mai multe infractiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.