Social 15 Iulie 2015 15:19
Maramureseanca Mihaela Bosca, in varsta de 23 de ani, a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Exclusive of the World 2015, aflata la a cincea editie, care se desfasoara in Turcia, in perioada 27 iulie - 17 august.

Marea finala a concursului, la care vor participa 50 de tari, va avea loc in Amfiteatrul antic din Çesme, pe 15 august, fiind transmisa in direct de postul TV8.

Nascuta in Sighetu Marmatiei, Mihaela Bosca are o inaltime de 1,78 metri, are dimensiunile 89-60-91, este absolventa a Facultatii de Litere, profil romana - franceza, din cadrul Universitatii de Nord Baia Mare si se afla la prima sa experienta internationala de acest gen, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Aceasta oportunitate este pentru mine un examen, un test de maturitate, o sansa de a vedea ce fel de roman sunt, cat am invatat de-a lungul anilor si cat pot sa transmit si altora mai departe"
, a declarat Mihaela Bosca, Miss Exclusive Of The World Romania 2015.

Evolutia Mihaelei din perioada 27 iulie - 17 august, din Turcia, poate fi urmarita pe pagina oficiala de Facebook www.facebook.com/miss.exclusiv.romania.fan.page, iar like-urile primite aici vor fi luate in calcul pentru punctajul final din concurs.

Selectia nationala Miss Exclusiv Romania 2015 a fost organizata la Bucuresti, de agentia ExclusivEvent, detinatoare a licentei Miss Exclusive of the World in tara noastra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.