Social 13 Iulie 2015 15:22
O tolba de vanatoare care i-a apartinut dictatorului Nicolae Ceausescu va fi scoasa la licitatie duminica, la Mamaia, pana atunci obiectul putand fi vazut in expozitia "Cinegetica si Navigatie", care va fi vernisata miercuri, la ora 12.00, la Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta.

Expozitia - care include si o colectie de pictura Dimitrie Stiubei si o mica colectie de sticle de whisky rare -, organizata de Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta, Artmark si Primaria Municipiului Constanta, mai cuprinde trofee de vanatoare, un automobil Land Rover seria IIA, o busola de navigatie din secolul al XVIII-lea si curiozitati marine, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Ea va fi deschisa in prezenta invitatilor de onoare - Decebal Fagadau, primar interimar al Municipiului Constanta, Gabriel Custurea, directorul Muzeului de Istorie Nationala si Arheologie Constanta, Doina Pauleanu, directorul Muzeului de Arta Constanta, si Adina Matei, comisar de licitatie Artmark.

Expozitia are ca finalitate scoaterea la licitatie a loturilor expuse, un eveniment care va avea loc duminica, de la ora 20.00, la Hotelul Vega din Mamaia, fiind precedat de Licitatia de Orientalism, de sambata, de la ora 20.00, organizata la Arena Regia Hotel, Marina Regia Residence.

Expozitia Licitatiei de Cinegetica si Navigatie poate fi vizitata la Constanta miercuri si joi, pana la ora 19.00, iar la Hotel Vega din Mamaia, vineri, sambata si duminica, de la ora 10.00 la 20.00, 18.30, respectiv 19.00.

Expozitia Licitatiei de Orientalism, care va include si o selectie de bijuterii si vinuri de colectie, poate fi vizitata la Arena Regia Hotel, Marina Regia Residence din Mamaia, joi si vineri, in intervalul orar 10.00 - 20.00, si sambata, de la 10.00 la 19.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.