Social 11 Iulie 2015 13:32
Traficul pe DN 1, pe Valea Prahovei, este ingreunat, sambata, la Comarnic formandu-se, pe sensul catre munte, o coloana de masini pe o distanta de doi kilometri, iar politistii, care se asteapta ca drumul sa se aglomereze si la intrarea in Predeal, recomanda ca ruta alternativa DN 1A.

Circulatia pe Drumul National 1 este ingreunata, sambata, in zona orasului Comarnic, unde pe sensul de urcare catre statiunile montane s-a format o coloana de masini intre kilometrul 104 si kilometrul 106. Pe acest tronson, se circula cu viteza de aproximativ 30-40 de kilometri pe ora, insa nu se inregistreaza blocaje, au declarat reprezentanti ai Politiei Judetene Prahova, scrie MEDIAFAX.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca traficul este intens si intre statiunile Sinaia si Busteni si ca este posibil ca DN 1 sa se aglomereze si la intrarea in statiunea Predeal dinspre Azuga, la kilometrul 140+640 de metri, unde se lucreaza la un pasaj si unde si vineri s-a circulat cu dificultate, formandu-se coloane de masini pe ambele sensuri de mers.

Pentru evitarea aglomeratiei, politistii le recomanda soferilor care se indreapta spre Brasov sa foloseasca ruta alternativa DN 1A Ploiesti - Cheia - Sacele. In zona Bran-Moeciu se poate ajunge pe traseul DN 7 Bucuresti - Baldana, DN 71 Baldana - Targoviste, DN 72A Targoviste - Valea Mare - Pravat, DN 73 Valea Mare - Pravat - Brasov. Poate fi urmata, de asemenea, ruta A1 Bucuresti - Pitesti, DN 73 Pitesti - Brasov, cu mentiunea ca segmentul Campulung - Pitesti (DN 73) este in lucru, precizeaza Centrul Infotrafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.