Social 9 Iulie 2015 22:11
Socrul fostului presedinte Traian Basescu, Gheorghe Andrusca, in varsta de 96 de ani, care era internat la un camin de batrani din localitatea suceveana Ilisesti, a decedat joi, trupul neinsufletit al acestuia fiind depus la Biserica ”Sfanta Treime” din cartierul Burdujeni din Suceava.
Gheorghe Andrusca a murit, joi dupa-amiaza, la caminul de batrani din Ilisesti, trupul acestuia fiind depus la Biserica ”Sfanta Treime” din cartierul Burdujeni din municipiul Suceava. Socrul fostului presedinte va fi inmormantat sambata, a declarat pentru MEDIAFAX primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat ca Traian Basescu si sotia sa, Maria, sunt in drum spre Suceava.

Gheorghe Andrusca, in varsta de 96 de ani, era internat din 2012 la un camin de batrani din localitatea suceveana Ilisesti. Soacra lui Traian Basescu, Aurora Andrusca, a murit in anul 2012, la varsta de 83 de ani, femeia suferind de boli cronice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.