Social 6 Iulie 2015 10:56
Opt persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident produs, luni dimineata, pe DN 1, in zona centurii de vest a municipiului Ploiesti, dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit intre ele, unul dintre acestea fiind proiectat intr-o alta masina.

Potrivit primelor informatii de la fata locului, accidentul a avut loc la iesire din Ploiesti catre Brasov, iar de vina ar fi un sofer care a incercat sa intre pe drumul national fara sa acorde prioritate unei masini care circula regulamentar pe centura de vest a Ploiestiului, cele doua masini intrand in coliziune, au declarat reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Prahova, scrie mediafax.

In urma impactului, una dintre masini a fost proiectata in alt autovehicul. Opt persoane, intre care doi copii cu varste de sase ani, respectiv zece ani, au fost ranite. Toate cele opt victime urmeaza sa fie preluate de catre echipajele medicale si transportate la unitatea de primiri urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera in zona accidentului se desfasoara cu restrictii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.