Social 4 Iulie 2015 10:04
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti au intocmit dosar penal in cazul fetei fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, despre care au fost sesizati ca ar fi copiat cu un handsfree la proba de chimie a examenului de bacalaureat, tanara fiind audiata la Parchet.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti, Fanica Cercel, in cazul fiicei fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, procurorii au intocmit un dosar penal pentru frauda, tanara fiind audiata de catre procurori pentru a se stabili daca aceasta a copiat la proba de Chimie a examenului de Bacalaureat cu un dispozitiv de transmisie de tip handsfree, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tototdata, Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a preluat cazul de posibil ultraj care o vizeaza pe sotia fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, Mariana Duicu.

Adina Duicu a fost eleva a Liceului ”Traian Lalescu” din Orsova, dar a sustinut examenul de Bacalaureat la centrul organizat in cadrul Colegiului Tehnic "Dierna" din Orsova.

Intr-o interventie telefonica la postul Realitatea Tv, Adrian Duicu a declarat ca fiica sa nu a copiat la examenul de bacalaureat, asupra sa negasindu-se niciun dispozitiv de tip hands-free, iar acest fapt va fi stabilit de ancheta care s-a deschis. In imaginile suprinse cu un telefon mobil in fata liceului unde tanara a sustinut examenul de Bacalaureat, apare fiica cea mica a fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti, care il loveste pe politistul ce o imobilizeaza pe mama sa, potrivit procurorilor, aceasta nefiind audiata pentru ultraj, ci doar mama sa.

Procurorii si politistii din Orsova au fost sesizati, vineri, despre o posibila frauda la proba de Chimie a Bacalaureatului in cadrul Colegiului Tehnic "Dierna" din Orsova. In urma sesizarii, la iesirea de la proba scrisa la Chimie un procuror si un politist au asteptat-o pe eleva suspectata de frauda. Sesizarea o viza pe fiica fostului presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu, care sustine in aceasta perioada examenul de Bacalaureat la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orsova.

Citeste si:
Administratorul firmei care făcea lucrările lângă căminul din...
Administratorul firmei care...

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti, Fanica Cercel, in momentul in care eleva a fost verificata de catre anchetatori pentru a se stabili daca asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip handsfree, mama elevei, respectiv sotia lui Adrian Duicu, l-ar fi imbrancit pe politist.

Sursa citata anterior a mai declarat ca, in urma altercatiei, politistul s-a ales cu cateva zgaraieturi, motiv pentru care Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a intocmit acte pentru a se stabili daca femeia va fi acuzata de ultraj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.