Social 3 Iulie 2015 10:38
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.

  • Sambata
In majoritatea zonelor, vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Exceptie va face sud-estul tarii, unde vor fi innorari accentuate, ploile se vor semnala pe arii extinse si local vor fi insemnate cantitativ, iar vantul va avea unele intensificari. Vor mai fi conditii de grindina. In restul teritoriului doar izolat, dupa-amiaza, vor fi posibile ploi de scurta durata, cu precadere la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21...22 de grade in sudul litoralului si 32 de grade in Campia de Vest; minimele termice se vor situa intre 10 si 20 de grade, usor mai scazute in depresiuni.

  • Duminica
Vremea se va incalzi usor si va deveni calduroasa in orele amiezii indeosebi in zonele de campie din vestul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si la inceputul noptii in regiunile sudice si sud-estice, precum si la munte, unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24...25 de grade pe litoral si 34 de grade in Campia si Dealurile de Vest, iar cele minime intre 12 si 21 de grade, mai coborate in depresiunile Carpatilor Orientali, pana spre 9 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.