Social 2 Iulie 2015 10:09
Zeci de perchezitii au loc, joi dimineata, in Bucuresti si 15 judete, la sediile mai multor societati comerciale si persoane banuite de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ patru milioane de euro, fiind vizata si firma cumnatului primarului din Baia de Arama, judetul Mehedinti.

Potrivit unor surse judiciare, politistii fac 58 de perchezitii in Bucuresti si in judetele Mehedinti, Arad, Cluj, Bihor, Timis, Maramures, Sibiu, Brasov, Calarasi, Dambovita, Neamt, Ilfov, Bacau, Mures, Satu Mare, fiind vizati 47 de administratori ai unor societati comerciale care in perioada 2008 - 20014 au emis facturi fictive pentru bunuri si servicii in valoare de 14 milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prejudiciul in acest caz este estimat la aproximativ patru milioane de euro. In Mehedinti, pechezitiile se desfasoara in Drobeta Turnu Severin, Strehaia si Baia de Arama. In Baia de Arama, anchetatorii au descins la sediul firmei de constructii Transexfor, detinuta de cumnatul primarului orasului Baia de Arama, Rafael Dunarintu.

Descinderile au loc in baza unor mandate emise de Tribunalul Mehedinti, iar la actiune participa 250 de politisti, jandarmi si forte de inteventie rapida din Politia Romana, dosarul fiind instrumentat de Inspectoratul Judetean de Politie Mehedinti, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.