Social 1 Iulie 2015 12:39
Peste 150 de romane si publicatii sunt puse in mod gratuit la dispozitia vizitatorilor in Parcul Cismigiu, in zona de lectura, relaxare si muzica ambientala, in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului "Copacul cu carti", informeaza Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Bucurestenii sunt asteptati la o noua sesiune de relaxare in aer liber, in perioada 1 iulie - 31 august, in Parcul Cismigiu (peluza de la intrarea Victor Eftimiu si intrarea Rigas), unde va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului "Copacul cu Carti", organizat de PMB, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, in parteneriat cu Asociatia pentru Cultura Urbana si Mediu (ACUM).

Peste 150 de romane si publicatii sunt puse in mod gratuit la dispozitia vizitatorilor intre orele 17.00 si 22.00 in timpul saptamanii, iar in weekenduri intre orele 10.00 si 22.00 in zona de lectura, relaxare si muzica ambientala. Pe langa lectura in aer liber, programul evenimentului "Copacul cu Carti" cuprinde si o serie de ateliere pentru copii (in fiecare sambata si duminica de la ora 10:00), prin care acestia vor explora lumea origami si vor pasi in universul personajelor de poveste preferate, scrie MEDIAFAX.

Adultii sunt invitati la o serie de workshop-uri practice si creative, precum cel de moda - "Dress for success" (3 si 9 iulie - ora 18:30), unde vor afla despre cum pot folosi hainele ca pe un instrument al exprimarii personalitatii si atelierul "Idei Cusute" (2 iulie - ora 18:30).

Cei dornici de miscare sunt asteptati pe 5 si 12 iulie, in intervalul orar 18.00 - 19.00, la cursuri de auto-aparare Krav Maga - sistem de lupta derivat din metoda militara folosita de fortele speciale israeliene sau cele de Tai Chi. Iubitorii de teatru sunt invitati pe 10 si 11 iulie la Festivalul de Teatru Dell' Arte ce va avea loc de la ora 20.00.

Serile de weekend (incepand cu ora 19.00) sunt dedicate sesiunilor live de DJ si saxofon cu ArtHitEctronic & Friends, show-urilor de improvizatie si concertelor de pian cu Flavian Chitic si Denisa Bozoanca.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.