Social 26 Iunie 2015 10:52
Afla ce temperaturi ne asteapta sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea se va ameliora atat sub aspectul precipitatiilor, cat si din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi slabe pe arii restranse in sudul si centrul tarii si zonele montane si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 9 si 19 grade.
  • Duminica
Instabilitatea atmosferica se va manifesta in vestul si centrul tarii si in zonele montane si submontane prin innorari temporar accentuate si local averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse in orele serii si la inceputul noptii. Cu totul izolat, mai ales la munte, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in est si in sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade, iar cele minime intre 10 si 20 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.