Social 25 Iunie 2015 16:26
Tribunalul Ilfov a decis definitiv, joi, eliberarea conditionata a lui Sorin Rosca Stanescu, dupa ce a executat aproape noua luni din pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul "Rompetrol", fostul senator urmand sa plece din penitenciar.

Instanta Tribunalului Ilfov a respins astfel contestatia procurorilor si a mentinut decizia Judecatoriei Sectorului 4, dispunand ca Sorin Rosca Stanescu sa fie eliberat conditionat. Hotararea Tribunalului Ilfov este definitiva, fostul senator Sorin Rosca Stanescu urmand sa plece din Penitenciarul Jilava dupa ce la unitatea de detentie vor ajunge documentele de la instanta privind decizia de eliberare, scrie MEDIAFAX.

In 15 mai, Judecatoria Sectorului 4 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa fie eliberat conditionat, in dosarul "Rompetrol", in care a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare. Instanta a admit atunci propunerea Penitenciarului Jilava, care a stabilit ca Sorin Rosca Stanescu a executat o treime din pedeapsa si intruneste conditiile pentru a fi eliberat conditionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.