Social 22 Iunie 2015 18:22
Sambata, 20 iunie, Parcul Carol a devenit sediul central al biciclistilor din Capitala, in cadrul primei editii a Bicycle Music Festival, care a insumat peste 1500 de participanti.

Pentru cateva ore, pedalatorii au asigurat curentul electric pentru scena pe care au urcat trupele invitate, fara a se speria de vreme, care pe alocuri a fost nefavorabila. In ciuda ploii, biciclistii nu s-au dat batuti si au ramas la pedale, cele 12 biciclete asigurate de organizatori pentru generarea curentului electric fiind tot timpul ocupate!

Daca ar fi sa calculam kilometrii parcursi de biciclisti, am putea spune ca acestia au parcurs aproximativ 1920 km. Doar ca la Bicycle Music Festival kilometrii s-au transformat in energie, biciclistii generand, ajutati si de bateriile puse la dispozitie de Rombat, energia electrica necesara pentru a asigura sunetul pentru Andrei Vitan, Temple Invisible, The Dream Diggers, TiPtiL si Mara & Mongol.

In cadrul concertului Les Elephants Bizarres, doar instrumentele au fost alimentate de enegie electrica produsa la pedale, iar la Vita de Vie, energia pentru proiectiile de pe ecrane a fost eco.

Organizatorii doresc sa multumeasca "pedalatorilor" pentru implicare!
Este pentru prima oara cand un astfel de eveniment apeleaza la surse alternative de curent , iar organizatorii spera ca energia eco sa fie folosita, de acum incolo, la cat mai multe activitati de acest gen. La Bicycle Music Festival oamenii au fost, cu adevarat, energia, iar publicul a participat efectiv la realizarea evenimentului. Va multumim si va asteptam si la urmatoarele editii!

Paticiparea la Bicycle Music Fest a fost gratuita!

Facebook Event: facebook.com/events/1655458448033897/

Site: www.muzicalapedale.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.