Social 19 Iunie 2015 15:11
Afla cum va fi starea vremii sambata si duminica.
  • Sambata
Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in cursul zilei in vest, centru si nord, dar si la munte, iar spre seara si noaptea, local in restul teritoriului. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 18 si 28 de grade si vor caracteriza o vreme racoroasa in regiunile intracarpatice, iar cele minime intre 8 si 18 grade, mai ridicate pe litoral.
  • Duminica
Valorile termice se vor situa sub cele normale pentru aceasta perioada, vremea fiind racoroasa in regiunile estice si sud-estice. Cerul va avea innorari si indeosebi ziua va ploua in Muntenia, Dobrogea, in cea mai mare parte a Moldovei si a zonei montane si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat se vor semnala descarcari electrice,iar cantitatile de apa vor mai depasi 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.