Social 19 Iunie 2015 13:34
Clarvazatoarea Ildiko Kovacs Balmus a fost retinuta, alaturi de fiica ei, pentru inselaciune, dupa ce politistii Capitalei au facut perchezitii la locuinta acesteia si le-au adus la audieri pe cele doua femei, alaturi de sotul clarvazatoarei, fiul sau si un alt tanar.

Politistii Capitalei, sub coordonarea Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, au pus in aplicare, joi dimineata, un mandat de perchezitie domiciliara si cinci mandate de aducere, emise pe numele unor persoane banuite de comiterea infractiunii de inselaciune.

Surse din Politie au declarat pentru MEDIAFAX ca au fost aduse la audieri Ildiko Kovacs Balmus, in varsta de 46 de ani, sotul ei, Gelu Balmus, de 45 de ani, fiica ei, Timea Farkas, de 26 de ani, baiatul ei, Tiberius Balmus, de 23 de ani, si un alt tanar, Szollar Miklos, de 23 de ani. Potrivit Politiei Capitalei, acestia erau specializati in comiterea infractiunilor de inselaciune. In perioada decembrie 2014 - iunie 2015, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au documentat activitatea grupului infractional.

"Astfel s-a stabilit faptul ca banuitii, prin folosirea de nume si calitati mincinoase, sub pretextul efectuarii unor tratamente miraculoase de vindecare, au pretins si primit de la mai multe persoane vatamate sume de bani cuprinse intre 500 si 120.000 de lei", se arata in comunicatul Politiei Capitalei.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune precum si pentru stabilirea intregii activitati infractionale, cu cele doua femei in stare de retinere, urmand a fi prezentate magistratilor.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Ildiko Balmus este cunoscuta in media pentru calitatile de clarvazatoare, cu ajutorul carora ar fi rezolvat crime, implicandu-se si in cazul Elodia, si cele de vindecatoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.