Social 19 Iunie 2015 12:21
Politistii suceveni fac, vineri dimineata, sub coordonarea procurorilor Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT, 54 de perchezitii in judetul Suceava si alte cinci judete, fiind vizate doua grupari care se ocupa cu contrabanda cu tigari, prejudiciul fiind de 2,5 milioane de lei.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, dosarul penal in cadrul caruia Tribunalul Suceava a emis autorizatiile de perchezitie este instrumentat de DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava, in cooperare cu Inspectoratul de Politie Judetean Suceava - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice - Biroul Fraude Vamale, iar suportul informativ a fost asigurat cu sprijinul SRI, DOS si DIPI, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursa citata precizeaza ca 42 de perchezitii sunt desfasurate de structurile de politie judiciara din cadrul IPJ Suceava, iar alte12 sunt facute cu sprijinul lucratorilor din cadrul IGPF. In acest caz, au fost emise 21 de mandate de aducere pentru persoane banuite de introducerea, transportul, depozitarea sau comercializarea tigaretelor de contrabanda.

Potrivit IPJ Suceava, activitatea infractionala a fost desfasurata in perioada 2014 - 2015, iar prejudiciul estimat pana la aceasta data este de peste 2.500.000 lei. Perchezitiile sunt desfasurate de catre lucratori de politie judiciara din cadrul IPJ Suceava, cu sprijinul lucratorilor din cadrul IGPF, iar suportul logistic este asigurat de luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale si jandarmi din cadrul IGJR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.