Social 17 Iunie 2015 17:10
Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut un milion de euro omului de afaceri Sandu Staicu, promitand ca intervine la DIICOT pentru solutionarea favorabila a dosarului acestuia.

Avocatul lui Dragos Basescu, Cristian Ene, a declarat, miercuri, la iesirea din sediul DNA ca nepotul lui Traian Basescu este suspectat de "posibile fapte de trafic de influenta".

El a adaugat ca Dragos Basescu a dat o declaratie prin care a incercat sa ii convinga pe anchetatorii DNA cu privire la nevinovatia sa. In urma declaratiilor date, anchetatorii au decis ca el sa fie cercetat sub control judiciar pe cautiune.

Avocatul a mentionat ca suma pe care Dragos Basescu trebuie sa o plateasca statului este de 10.000 de lei si ca acesta urmeaza in continuare sa se prezinte in fata anchetatorilor ori de cate ori va fi chemat.

Dragos Basescu nu a dorit sa faca nicio declaratie. Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost adus miercuri la DNA. Potrivit unor documente ale anchetatorilor obtinute de MEDIAFAX, Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, este suspectat de trafic de influenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.