Social 15 Iunie 2015 10:01
Politistii fac perchezitii, luni, la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia si la sediile unor firme din judetele Ialomita si Tulcea cu care unitatea medicala ar fi incheiat ilegal mai multe contracte de prestari servicii, fosta conducere a spitalului fiind suspectata de abuz in serviciu.
Perchezitiile sunt facute la noua adrese din judetele Ialomita si Tulcea, intr-un dosar in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu si fals intelectual.

Politistii urmeaza sa duca patru persoane la audieri, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita,pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.

"Din cercetari a reiesit faptul ca, in luna noiembrie 2012, reprezentantii unitatii medicale ar fi incheiat contracte de prestari servicii cu societatile comerciale implicate, fara respectarea procedurilor legale", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Potrivit unor surse din Politie, cele noua perchezitii au loc la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia, la sediile unor firme si la locuintele unor persoane suspectate in acest dosar, printre care ar fi si fosta conducere a unitatii medicale. Prejudiciul produs a fost estimat de anchetatori la 38.000 de lei. Dosarul penal este instrumentat de politistii Inspectoratului de Politie Judetean Ialomita, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ialomita, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.