Social 14 Iunie 2015 11:44
Doua ambarcatiuni s-au ciocnit pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica, cinci persoane fiind ranite, iar cel de-al saselea pasager nefiind gasit, astfel ca este cautat in continuare de scafandri, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Update

Ambarcatiunea scufundata in urma accidentului de pe Lacul Snagov este a unui local, in cauza fiind deschis dosar penal dupa ce o persoana aflata la bord a murit, iar alte cinci au fost ranite, potrivit unor surse din Politie. In accidentul produs sambata noaptea pe Lacul Snagov au fost implicate o ambarcatiune Spat, a restaurantului si hotelului Dolce Vita, de pe malul lacului, in aceasta aflandu-se sase persoane, si una Commander, in care se aflau cinci persoane. Ambarcatiunea localului, condusa de Ionut Conea, s-a scufundat in urma impactului cu Commander-ul condus de Alexandru Popescu.

Conea a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, in timp ce Popescu a refuzat testarea, fiind dus la Spitalul Elias pentru analize. In urma accidentului, un barbat de aproximativ 60 de ani a murit, trupul sau neinsufletit fiind gasit duminica, in jurul orei 11.30, pe fundul lacului, de scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, relateaza MEDIAFAX.

O femeie de 30 de ani este in coma, fiind internata la Spitalul Floreasca alaturi de un barbat cu traumatism cranio-cerebral minor, iar la Spitalul Elias au fost internati o femeie si un barbat cu traumatisme cranio-cerebrale minore si fracturi deschise de membre inferioare, potrivit coordonatorului SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.



Update

A sasea persoana a fost gasita decedata. Barbatul de aproximativ 60 de ani care era cautat a fost gasit, pe fundul lacului. Trupul neinsufletit al barbatului a fost adus pe mal de scafandri, dupa mai multe ore de cautari. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile, a precizat ca la bordul celor doua ambarcatiuni implicate in accident se aflau 11 persoane. Ei au gasit una dintre ambarcatiuni, scufundata la sase metri adancime si la 200 de metri de mal. Barbatul decedat a fost gasit la 40 de metri fata de ambarcatiune.



Una dintre cele cinci victime este in stare foarte grava fiind in coma. Aceasta a fost transportata la Spitalul Floreasca, impreuna cu o alta victma cu traumatism cranio-cerebral minor si fractura deschisa pe membrul inferior. Alte doua victime au fost transportate la Elias, nefiind grav ranite. Cea de-a cincea victima a refuzat spitalizarea, scrie MEDIAFAX.
Citeste si:
Tragedie în Italia. Un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc
Tragedie în Italia. Un...

O alta persoana care se afla la bord nu este de gasit, scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov efectuand in continuare cautari. Pompierii ISU Bucuresti au fost sesizati in legatura cu accidentul la ora 00.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.