Social 13 Iunie 2015 11:15
Premierul Victor Ponta a ajuns, vineri dupa-amiaza, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, relateaza site-ul de stiri Azertag.az.
La coborarea din avion pe Aeroportul international "Heidar Aliev" din apropiere de Baku, Ponta a fost intampinat de oficiali din cadrul Ministerului azer de Externe si de reprezentanti ai Comitetului de organizare a Jocurilor Europene 2015, scrie Azertag.az. Intr-o fotografie transmisa de presa din tribuna oficiala, Ponta este aratat in spatele presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, la deschiderea Jocurilor Olimpice. Ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku s-a desfasurat vineri seara in capitala Azerbaidjanului.

Echipa olimpica a Romaniei va avea in componenta 147 de sportivi, 83 de baieti si 64 de fete, la Jocurile Europene de le Baku, programate in perioada 12-28 iunie, acestia urmand sa participe la 22 de sporturi si discipline sportive, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.