Social 12 Iunie 2015 12:36
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de canicula si disconfort termic, valabila incepand de sambata pana luni.

Temperaturi de 35-36 de grade se vor inregistra de sambata pana luni, in toata tara, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic, vremea caniculara fiind la inceput in regiunile vestice si sud-vestice, apoi in sud si est.

Potrivit informarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), in zilele sambata, duminica si luni, vremea va fi calduroasa in toata tara, local caniculara. In cele trei zile vor fi temperaturi maxime la 35-36 de grade si chiar 37 de grade in Lunca Dunarii, iar indicele de disconfort temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

ANM a precizat ca se vor inregistra temperaturi caniculare mai intai in regiunile vestice si sud-vestice, apoi si in sudul si estul tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.