Social 7 Iunie 2015 13:14
Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a declarat duminica, pentru MEDIAFAX, ca reprezentanti ai PMP au declarat la Primaria Capitalei adunarea de dumunica, insa nu au facut acest lucru in termenul legal, astfel ca au primit aviz negativ.

Cu toate acestea, manifestantii s-au adunat in fata Muzeului Antipa si la un moment dat au trecut de cordonul de jandarmi si au incercat sa blocheze traficul in zona.

Fortele de ordine au intervenit si au impins manifestantii in zona centrala a Pietei Victoria, astfel incat traficul sa nu fie afectat.

Georgian Enache a precizat ca organizatorii acestei adunari publice vor fi sanctionati pentru ca nu respecta conditiile legale de desfasurare a unei adunari publice.

Membrii PMP, condusi de presedintele organizatiei, deputatul Eugen Tomac, si de secretarul general, Dorel Onaca, se afla in Piata Victoriei si sustin ca "ramanerea lui Ponta in fruntea Guvernului aduce mari prejudicii Romaniei". "Daca Ponta ar avea macar o farama de responsabilitate ar realiza ce mari prejudicii aduce Romaniei ramanerea sa in functia de premier. Romania, membra a Uniunii Europene, nu-si poate permite intr-o functie de prima importanta in stat un pesonaj politic urmarit penal de justitia romana", se arata intr-un mesaj trimis sambata de reprezentantii PMP. spunea Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.