Social 3 Iunie 2015 13:56
Afla care vor fi zonele afectate de ploi torentiale si vijelii in orele urmatoare.

Ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii vor fi, joi, in Moldova, Transilvania si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali, iar joi noapte si vineri dimineata va fi instabilitate atmosferica in jumatatea de sud a tarii, potrivit unei informari a Administratiei Nationale de Meteorologie.

Informarea meteorologica intra in vigoare joi, la ora 12.00 si este valabila pana vineri, la aceeasi ora. "Vor fi averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii restranse vijelii si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp si izolat 30 - 40 l/mp", potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Joi dupa-amiaza, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferica accentuata indeosebi in Moldova, Transilvania si in zona Carpatilor Orientali si Meridionali. Incepand de joi seara si pana vineri dimineata, instabilitatea atmosferica se va semnala in jumatatea de sud a tarii, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.