Social 29 Mai 2015 10:53
Afla ce temperaturi ne asteapta in mini-vacanta de Rusalii.
  • Sambata
Vremea se va mentine predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca regimul termic se va incadra in limite normale pentru sfarsitul lunii mai. Cerul va fi senin, cu unele innorari spre seara si noaptea in zona montana unde, cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari in cursul zilei, in estul si sud-estul tarii, precum si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in nord si centru si 27 de grade in regiunile sudice, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 15 grade, mai ridicate pe litoral.
  • Duminica
Valorile termice vor continua sa creasca fata de intervalul anterior, astfel incat se vor situa usor peste normele caracteristice perioadei in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza in nord-vestul tarii si in zonele montane, unde local se vor semnala averse, trecator insotite de fenomene electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 19 grade, mai scazute in depresiuni.
  • Luni
Procesul de incalzire va continua, iar vremea va deveni calda in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza cand se vor semnala averse trecator insotite de descarcari electrice pe spatii restranse in zonele montane si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 31 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 si 19 grade, mai scazute in depresiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.