Social 28 Mai 2015 14:15
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) nu va mai solicita timbrul extrajudiciar persoanelor care cer administratiilor financiare eliberarea certificatelor si adeverintelor.

"Masura care urmeaza sa fie luata in scurt timp se afla in momentul de fata pe circuitul de aprobare si elaborare a actului normativ si se adeseaza exclusiv contribuabililor. Banii colectati la buget de pe urma achitarii acestei taxe nu reprezinta un venit semnificativ, de care nu ne putem lipsi, atunci cand punem in balanta efortul depus de contribuabili. De acum, eliberarea certificatelor si a adeverintelor va fi un proces mult simplificat de care vor beneficia foarte multi oameni", a declarat presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, intr-un comunicat. Eliminarea timbrului extrajudiciar va permite contribuabililor sa solicite prin mijloace electronice eliberarea certificatelor si adeverintelor, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.